YDH- Yemen hükümetine muhalif el-Husi grubu, kendilerine yönelik gizli bir askeri operasyon düzenlemek isteyen bir Suudi askeri birliğini pusuya düşürdüklerini açıkladı.
YDH- Amerika’nın el-Kaide tehditlerinden dolayı Yemen’deki büyükelçiliğini kapattığı ve burada çalışan Yemenli personele ikinci bir duyuruya kadar büyükelçiliğe gelmemeleri uyarısı yaptığı bildirildi.
YDH- Uzun bir süredir Yemen, Suudi Arabistan ve Amerikan ordularının saldırılarına maruz kalan Husi Hareketi, Yemen hükümetiyle yaşanan sorunların çözümü için müzakerelere hazır olduklarını açıkladı.
YDH- Yemen Savunma Bakanlığı, muhalif Şii Lideri Abdulmelik el-Husi’nin ağır şekilde yaralandığını iddia ederken, Husi Hareketi, Yemen hükümetinin iddiasını yalanladı.