YDH-ABD Başkanı George Bush, 2008 yılı sonuna kadar Filistin ve İsrail’in barış anlaşması yapacağına inanıyordu.
Tümünü Oku
YDH-Sadr gurubuna ait internet sitelerinden “manhajalsadren”de Haşim el-Iraki imzasıyla yayımlanan “Sadr grubu ve hükümet güçleri arasında patlak veren krizin fitilini kim ateşledi” başlıklı yazıda Sadr grubunun federalizm karşıtı bir direniş grubu olduğu için ortadan kaldırılmaya çalışıldığı savunuluyor.
Tümünü Oku
YDH-Lübnan’da yayınlanan el-Ahbar gazetesinden Faiz Faris, İsrail’in devlet olarak ilan edilişinin yıldönümüne yaklaşılırken Filistin’le ilgili bir dizi soruyu gündeme getirip tartışan bir yazı kaleme aldı.
Tümünü Oku
YDH-Bedir Örgütü Genel Sekreterliği, Irak’ta yaşanan son çatışma süreci içerisinde milis olgusuna ilişkin tutumunu ve mücadele anlayışını ortaya koyan bir açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.
Tümünü Oku
YDH-Muhsin el-Cabiri, Burathanews’te kaleme aldığı yazısında, iktidar hırsı içindeki bazı siyasi oluşumların Baasçı unsurlarla birlikte hükümetle Sadr grubu arasındaki çatışmalardan yararlanma politikasını değerlendiriyor.
Tümünü Oku