15241
- Admin
- 01 Ocak 1970
YDH- Birleşmiş Milletler, 2008 yılında dünyada en fazla uyuşturucu madde tüketilen ülkelerin İran ve Rusya olduğunu açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Birleşmiş Milletler, 2008 yılında dünyada en fazla uyuşturucu madde tüketilen ülkelerin İran ve Rusya olduğunu açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Genelkurmay Başkanlığı tarafından Anadolu Kartalı adlı askeri tatbikata katılması engellenen İsrail’in Ankara’ya tepki olarak Türkiye’ye silah satışlarını durduracağı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- El-Kaide’ye karşı savaşmak için örgütlenen el-Enbar Uyanış Konseyi Lideri Ahmed Ebu Rişe, seçimlere kurduğu Irak’ın Birliği İttifakı ile gideceğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın bir önceki hükümet döneminde ülkenin toplam petrol gelirinin ne kadar olduğu konusunda dört farklı resmi açıklama yapıldı.
Tümünü OkuYDH- Lübnan Kuvvetleri adlı grubun Yürütme Kurulu Başkanı Semir Ca’ca, Lübnan Direnişi açısından kritik öneme sahip iletişim bakanlığının Hizbullah’a verilmeyeceğini söyledi.
Tümünü OkuYDH- Yemen hükümetine muhalif el-Husi grubu, Suudi Arabistan ordusunun Yemen topraklarına girerek bir köyü ağır silahlarla bombaladığını açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, İran’ın Sistan u Belucistan eyaletinde geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen intihar saldırısını “terörist bir eylem” olarak niteledi ve kınadı.
Tümünü OkuYDH- İran’da bölgesel ittifak düşüncesinin teorisyeni olarak kabul edilen Düzenin Yararını Belirleme Kurulu Genel Sekreteri Muhsin Rızai, Türkiye ve İran’ın bölgenin Almanya’sı ve Fransa’sı gibi olabileceğini söyledi.
Tümünü OkuYDH- Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu Üyesi Erşat Salihi, seçim yasası onaylandıktan sonra Türkmen Cephesi’nin seçimlere güçlü bir koalisyonla gireceğini söyledi.
Tümünü OkuYDH- İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı General Muhammed Ali Caferi, Zahidan’daki terörist saldırıyı üstlenen Abdulmelik Rigi liderliğindeki Cundullah örgütünün Pakistan istihbaratı tarafından desteklendiğini söyledi.
Tümünü Oku