Golan, direniş cephesi haline gelecek 14780
- Admin
- 07 Mayıs 2013
Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed’in, İsrail işgali altındaki Golan tepelerinin bir direniş cephesi haline geleceğini söylediği bildirildi.
Tümünü OkuSuriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed’in, İsrail işgali altındaki Golan tepelerinin bir direniş cephesi haline geleceğini söylediği bildirildi.
Tümünü OkuKuveyt’te yayımlanan es-Siyase gazetesine demeç veren bir Türk yetkili, Suriye yönetimini devirmek için üç senaryo üzerinde çalışıldığını açıkladı.
Tümünü Okuİsrail’in son saldırısının Amerika’yı Suriye’ye müdahale kararı vermeye sevk edebileceği öne sürüldü.
Tümünü OkuBM İnsan Hakları Komisyonu, Suriye yönetiminin değil, muhaliflerin kimyasal silah kullandığını açıkladı.
Tümünü OkuRusya el-Yovm televizyonu, İsrail savaş uçaklarının dün gece Şam yakınlarındaki Cemraya bilimsel araştırma merkezine düzenlediği saldırının ayrıntılarına yer verdi.
Tümünü OkuYDH- Ürdün yönetimi, çatışmalardan etkilenerek Ürdün’e sığınan 45 bin Suriyeli mültecinin Suriye’ye geri döndüğünü açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Suriye Başbakanı Vail Halaki’nin araç konvoyuna düzenlenen bombalı saldırıdan yara almadan kurtulduğu bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Suriye’deki muhalif grupların Suriye güvenlik güçlerinin Şam’daki operasyonlarında ağır bir yenilgi aldıklarını itiraf ettikleri bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Diyanet İşleri Başkanlığı “Suriye yönetimine karşı savaşmak cihat mıdır? Başka bir ülkeden cihat niyetiyle Suriye’ye gidip savaşırken ölen bir kişi ile ilgili hüküm nedir?” şeklindeki soruya cevap verdi.
Tümünü OkuYDH- BM Güvenlik Konseyi’nde Suriye konusunda yapılan bir toplantıda Amerika’nın Cenevre bildirisi çerçevesinde bir çözüm istediği öne sürüldü.
Tümünü Oku