Suriye’deki Rus askeri varlığı artabilir
- Admin
- 22 Temmuz 2016
Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Suriye’deki Rus askeri güçlerinin sayısının arttırılabileceğini açıkladı.
Tümünü Oku
Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Suriye’deki Rus askeri güçlerinin sayısının arttırılabileceğini açıkladı.
Tümünü Oku
Irak Savunma Bakanı Halid el-İbadi, IŞİD’in şu an Irak topraklarının yüzde 10’unu işgal altında tuttuğunu açıkladı.
Tümünü Oku
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Musul’un kurtarılması için planlanan harekatın başladığını açıkladı.
Tümünü Oku
Suriye Demokratik Güçleri’nin IŞİD’e Menbic’i terk etmesi için 48 saat süre verdiği bildirildi.
Tümünü Oku
Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed, bazı Arap ülkelerinin kendileriyle gizli temaslar kurmaya başladığını açıkladı.
Tümünü Oku
İsrail rejimi, 290 konutluk yeni bir yerleşim projesi için işgal altında tuttuğu Kudüs’te Filistinlilere ait arazilere el koydu.
Tümünü Oku
Menbic operasyonunun Türkiye ve Amerika ile Suriyeli Kürt ve Arap liderlerin yaptığı gizli anlaşma ile başladığı öne sürüldü.
Tümünü Oku
Suriye Dışişleri Bakanlığı, Arap Birliği Genel Sekreterinin Suriye’nin Arap Birliği’ne yeniden alınmasına dair öne sürdüğü şarta tepki gösterdi.
Tümünü Oku
Peşmerge Bakanlığı Genel Sekreteri Cabbar Yaver, Amerikan Savunma Bakanlığı ile Peşmerge Bakanlığı arasında imzalanan askeri işbirliği protokolünün ayrıntılarını açıkladı.
Tümünü Oku
Bağdat’ın, Türkiye ile Suriye ilişkilerinin normalleşmesi için Şam’la temas kurduğu bildirildi.
Tümünü Oku