14858
- Admin
- 01 Ocak 1970
YDH- İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın sağ kolu olarak nitelenen Cumhurbaşkanlığı Bürosu Başkanı İsfendiyar Rahim Meşşai’nin çok tartışılacak yeni bir iddia ortaya attığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın sağ kolu olarak nitelenen Cumhurbaşkanlığı Bürosu Başkanı İsfendiyar Rahim Meşşai’nin çok tartışılacak yeni bir iddia ortaya attığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Birleşmiş Milletlerin Saddam Hüseyin rejimi döneminde uygulamaya koyduğu 20 yıllık yaptırımları kaldırmaya hazırlandığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- İran’da yayımlanan Tehran-ı Emroz gazetesi Başyazarı Muhammed Azizi, İran Dışişleri Bakanı Menuçehr Mutteki’nin azlediliş biçimini eleştirdiği yazısında Başbakan Recep Tayyib Erdoğan’ın yönetim tarzının örnek gösterdi.
Tümünü OkuYDH- İran Meclisi Dış Politika ve Ulusal Güvenlik Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi, Dışişleri Bakanı Menuçehr Mutteki’nin görevden azledildiğini muhabirlerden öğrendiğini belirtti.
Tümünü OkuYDH- Irak’ta kabinenin oluşturulması konusunda önemli ilerlemeler kaydedildiği ve bazı bakanlıkların paylaşımı konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Rusya, NATO’nun Avrupa’yı balistik füze saldırılarından korumayı amaçladığı belirtilen füze kalkanı projesine katılmak istediğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın Dışişleri Bakanı Menuçehr Mutteki’nin görevine son verdiği açıklandı.
Tümünü OkuYDH- Nuri el-Maliki liderliğindeki Hukuk Devleti İttifakı üyelerinden Ali eş-Şellah, Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’yi tartışma yaratan açıklamasından dolayı sert bir şekilde eleştirdi.
Tümünü OkuYDH- Wikileaks adlı internet sitesinde yayımlanan ABD Dışişleri Bakanlığına ait bir belgede Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek’in ömür boyu başkan olarak kalabileceği belirtildi.
Tümünü OkuYDH- Irak’ta yasadışı ilan edilen Baas Partisi mensubu bir grup subayın darbe girişiminde bulunduğu ancak, erken müdahale ile girişimin başarısızlıkla sonuçlandığı bildirildi.
Tümünü Oku